Mols og Helgenæs

   GUDSTJENESTER &

   ARRANGEMENTER

   KIRKEBIL

   KIRKEKOR

Konfirmander

Kirkerne på Mols og Helgenæs

Kirkekor

FOR VOKSNE

Mols-Helgenæs- Kirkekor er de syv kirkers voksenkor. Koret mødes hver torsdag kl. 19.30 i Knebel Sognehus. Korprøverne varer ca. 2 timer og indeholder både stemmetræning, intens øvning på korværkerne plus en munter pause med kaffe og kage.

Korets repertoire er meget bredt. Det omfatter stort set værker fra samtlige epoker, med særlig fokus på danske og andre nordiske sange. Vi har en fyldt kalender med regelmæssige gudstjenester, mindst to større koncerter om året og en korrejse. Kunne du tænke dig at synge med, så kontakt gerne korlederen Judith Völker på 52 50 19 52.


Koret er altid på jagt efter nye stemmer, så er du interesseret i at deltage,
så ring eller skriv til korleder Judith Völker, tlf. 52 50 19 52, eller

e-mail: judithvoelker@gmail.com.

 


DET ER FOR BØRN OG UNGE

Hver onsdag eftermiddag indtager Mols-Helgenæs Spire- og Juniorkor festsalen på Molsskolen.Spirekoret (1.-3- klasse) begynder kl. 14.30. Det er sjovt at synge i kor – også efter en lang skoledag!  Vi synger sange med krop og bevægelse, fyldt med både poesi og rytmik – og alt det sker i et morsomt og hyggeligt fællesskab. Alle de gode sange, vi har indøvet, synger vi til familiegudstjenesterne (spagettigudstjenesterne) i kirkerne på Mols og Helgenæs. Nye korsangere er altid velkomne! Kig bare ind eller ring til korlederen Judith Völker på tlf. 52 50 19 52. Det er gratis at deltage.

 

Juniorkoret (fra 4. klasse) mødes kl.15.30 om onsdagen.  Vi synger for det meste rytmiske salmer og sange, krydret med international pop og musical. Når vi øver os på flerstemmige satser, glæder vi os over, hvor godt koret kan klinge! Juniorkoret deltager både i familiegudstjenester og andre særlige gudstjenester. Hvis du har lyst til at være med, kan du bare komme forbi en onsdag eftermiddag eller ringe til korlederen Judith Völker på tlf. 52 50 19 52. Det er gratis at deltage.

 

 

 

 

 

|

|

|

|

|

|

|