Kirkerne på Mols og Helgenæs

Agri Kirke

Egens Kirke

I

 

 

FORSIDE–––––––––––––––––––––––––––PRÆSTER–––––––––––––––––––––––––––MEDARBEJDERE–––––––––––––––––––––––––––MENIGHEDSRÅD–––––––––––––––––––––––––––KIRKEGÅRDE–––––––––––––––––––––––––––IND- OG UDMELDING–––––––––––––––––––––––––––FØDSEL, DÅB,BRYLLUP OG DØD MM.–––––––––––––––––––––––––––NAVNEÆNDRING–––––––––––––––––––––––––––NÅR LIVET GØR ONDT–––––––––––––––––––––––––––BØRN OG UNGE–––––––––––––––––––––––––––KIRKEKOR–––––––––––––––––––––––––––KIRKEBLAD–––––––––––––––––––––––––––KIRKEBIL–––––––––––––––––––––––––––

I

Kirkekor

 • Mols-Helgenæs Kirkekor

  Mols-Helgenæs- Kirkekor er de 7 kirkers klassiske voksenkor.

   

   

  Koret mødes hver torsdag kl. 19.30, for tiden i Knebel Kirke. Korprøverne varer ca. 2 timer og indeholder både stemmetræning, intens øvning på korværkerne plus en munter pause med lejlighed til en lille snak og en kop kaffe.  Korets repertoire er meget bredt. Det omfatter stort set værker fra samtlige epoker med særlig fokus på danske og andre nordiske sange. Vi har en fyldt kalender med regelmæssige gudstjenester, mindst to større koncerter om året og en korrejse.

   

  Kunne du tænke dig at synge med, så kontakt gerne korleder Judith Völker på 52 50 19 52.

 • Heartkoret

  Heartkoret er kirkernes rytmiske voksenkor.

   

   

  Koret blev grundlagt i starten af 2016 som et projekt for alle dem, der gerne ville prøve at synge i kor - også helt uden forudsætninger. Koret er vokset til en fast gruppe, der mødes hver tirsdag kl. 19.30- for tiden i Tved Præstegårds konfirmandstue.  Vi synger både danske og engelske korsatser udover årstidernes gode sange og også gerne større numre fra den rytmiske genre.

   

  Prøverne foregår i en meget afslappet og hjertelig atmosfære, og vi vil gerne dele vores sangglæde med DIG, der godt kunne tænke sig, at starte med korsang. Ring gerne til korlederen Judith Völker på 52 50 19 52.

   

 • Mols-Helgenæs Ungdomskor

   

     Ungdomskoret består af 13 piger i alderen 13-14 år. Vi synger for det meste rytmisk musik i flerstemmige satser. Vi har et bredt repertoire af både moderne salmer og sange til alle årstider og en del internationale pop-, film- og musicalsange, som vi stadig udvider. Udover gudstjenester og koncerter på Mols og Helgenæs tager vi gerne ud at rejse - sågar til udlandet.

   

  Kunne DU tænke dig, at være med? Ring gerne til korlederen Judith Völker på  52 50 19 52.

   

 • Mols-Helgenæs Spire- og Juniorkor

  Hver onsdag eftermiddag indtager Mols-Helgenæs Spire- og Juniorkor festsalen på Molsskolen.


  Spirekoret (2.og 3. klasse) begynder kl. 14.30.

  Det er sjovt at synge i kor – også efter en lang skoledag!  Vi synger sange med krop og bevægelse, fyldt med både poesi og rytmik – og alt dette sker i et morsomt og hyggeligt fællesskab. Alle de gode sange, vi har indøvet, synger vi til familiegudstjenesterne i kirkerne på Mols og Helgenæs. Nye korsangere er altid velkomne!

   

  Kig bare ind eller ring til korlederen, Judith Völker, på tlf. 52 50 19 52. Det er gratis at deltage.

   

   

   

  Juniorkoret (4.-6. klasse) mødes kl.15.30.

  Vi synger for det meste rytmiske salmer og sange krydret med lidt international pop og musical. Nogle sange synger vi også i tostemmige satser eller sammen med forskellige instrumenter. Juniorkoret deltager både i familiegudstjenester og andre særlige gudstjenester.

   

  Hvis du har lyst til at være med, kan du bare komme forbi eller ringe til korlederen Judith Völker på

  tlf. 52 50 19 52. Det er gratis at deltage.

   

Knebel Kirke

Rolsø

Vrinners Kirke

Tved Kirke

Helgenæs Kirke

Vistoft Kirke

I I I I I

Agri Kirke

Sognevejen 2 Agri

8420 Knebel

Knebel Kirke

Knebel Bygade 72 Knebel

8420 Knebel

Vrinners Kirke

Bygade 2

Vrinners

8420 Knebel

Tved Kirke

Kirkebakke 12

Tved

 8420 Knebel

Helgenæs Kirke

Brøsbjergvej 12 Stødov

8420 Knebel

Vistoft Kirke

Søndre Molsvej 25 Vistoft

8420 Knebel