Kirkerne på Mols og Helgenæs

Agri Kirke

Egens Kirke

I

 

 

FORSIDE––––––––––––––––––––––––––PRÆSTER––––––––––––––––––––––––––MEDARBEJDERE––––––––––––––––––––––––––MENIGHEDSRÅD––––––––––––––––––––––––––KIRKEGÅRDE––––––––––––––––––––––––––IND- OG UDMELDING––––––––––––––––––––––––––FØDSEL, DÅB,BRYLLUP OG DØD MM.––––––––––––––––––––––––––NAVNEÆNDRING––––––––––––––––––––––––––NÅR LIVET GØR ONDT––––––––––––––––––––––––––BØRN OG UNGE––––––––––––––––––––––––––KIRKEKOR––––––––––––––––––––––––––KIRKEBLAD––––––––––––––––––––––––––

I

Når livet gør ondt

Vi kommer alle i livet ud for kriser. Når vi mister én, vi holder af. Når ægteskabet knirker, eller når skilsmissen er en realitet. Når tro og tvivl strides i os. Når vi bliver syge eller arbejdsløse. Når vi føler – eller af lægen har fået at vide – at døden nærmer sig. Og flere situationer kunne nævnes.

 

Så er det godt at have én at tale med. Forhåbentligt har man familie og venner, man er fortrolig med.

 

Men undertiden har man behov for at betro sig til – eller dele sine tanker og bekymringer med – én, man ikke er følelsesmæssigt knyttet til.

 

Sognepræsten er altid til rådighed for en personlig samtale, som kan finde sted enten hjemme hos dig eller hos præsten.

 

Præsten har tavshedspligt. Præsten er ikke terapeut, men et lyttende medmenneske, som i kraft af sin uddannelse og erfaring måske kan være med til, at du kan få vendt tingene og måske se dem i et nyt lys.

 

Og husk: præsterne er altid klar til at lytte.

 

Hvis du eller en af dine pårørende er indlagt på sygehus i Århus eller Randers og gerne vil have besøg af præsten, så kommer han/hun meget gerne, uanset årsagen til indlæggelsen. Præsten har ikke adgang til sygehusenes patientlister, så man må gøre præsten opmærksom på, at besøg ønskes.

 

Præsterne >> Klik her

 

 

 

 

Knebel Kirke

Rolsø

Vrinners Kirke

Tved Kirke

Helgenæs Kirke

Vistoft Kirke

I

I

I

I

I

Skriv til web@master

Agri Kirke

Sognevejen 2 Agri

8420 Knebel

Egens Kirke

Kirketoften 3 Egens
8410 Rønde

 

Knebel Kirke

Knebel Bygade 72 Knebel

842a0 Knebel

Vrinners Kirke

Bygade 2

Vrinners

8420 Knebel

Tved Kirke

Kirkebakke 12

Tved

 8420 Knebel

Helgenæs Kirke

Brøsbjergvej 12 Stødov

8420 Knebel

Vistoft Kirke

Søndre Molsvej 25 Vistoft

8420 Knebel